Leerling timmerman

Wij zijn opzoek naar een Leerling Timmerman!

Ben jij op zoek naar een toffe baan als leerling Timmerman? Ben je gemotiveerd en toe aan een nieuwe uitdaging? Lees dan snel verder, want misschien hebben wij wel wat jij zoekt! Als leerling Timmerman werk jij samen met een ervaren timmerman aan allerlei bouwprojecten. Op diverse bouwplaatsen ondersteun jij je collega-timmerman en je bent dan ook bereid om het timmervak echt te leren. Wanneer je begint als leerling Timmerman stomen wij jou klaar om na een tijdje volledig zelfstandig aan de slag te kunnen gaan. Jouw werkzaamheden kunnen o.a. bestaan uit:

• Je voelt je collega-timmerman aan, en kunt hem dan ook ondersteunen in verschillende timmerwerken
  • Een leerling Timmerman kan ingezet worden op verschillende projecten, jij vindt geen enkele klus te gek en wil graag meer leren over nieuwbouw, renovatie, transformatie, montage en ruwbouw.
  • Dagelijks houd jij je bezig met het timmeren van verschillende werkzaamheden voor verschillende klanten

Wat verwachten wij van jou?

• Je bent bekend in de Timmerbranche en je hebt een timmerdiploma (VMBO) of al relevante werkervaring
  • Je bent een teamspeler
  • Je bent in het bezit van een geldig VCA certificaat of bereid deze te halen.

Wat bieden wij jou?
Naast een uitdagende baan ontvang je het volgende:

• Een afwisselende werkomgeving
  • Je begint bij ons altijd met uitzicht op een vaste aanstelling als Timmerman
  • Salaris conform CAO Bouw
  • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden conform Bouw CAO
  • Leuke collega’s binnen een gezond stabiel groeiend bedrijf

Solliciteer direct door je motivatie en CV te mailen naar info@wmeerkerk.nl

Vragen over de vacature? Neem dan contact op met Wilfred Meerkerk 0184-208830.